Voormalig stadsmedewerker en provinciaal voorzitter van Landelijke Gilden Ludo Vansant is maandag overleden aan zijn verwondingen, die hij enkele dagen voordien bij een fietsongeval had opgelopen.

De dag voor hij 66 jaar zou worden, is Ludo 'Lu' Vansant in het ziekenhuis van Geel overleden. De man lag in coma nadat hij enkele dagen voordien een ongelukkige val had gemaakt tijdens het fietsen met een groepje wielervrienden.

Hij ging bij dat ritje samen met een kompaan ongelukkig neer en kwam op zijn hoofd terecht. Een toevallig passerende dokter stelde vast dat zijn verwondingen bijzonder ernstig waren. Lu Vansant had een schedelbreuk en een hersenbloeding opgelopen. Hij is uiteindelijk niet meer uit zijn coma ontwaakt.

De uitvaartplechtigheid voor Lu Vansant vindt zaterdag 7 juli om 10u plaats in de Sint-Dimpnakerk in Geel. De avond voordien om 19u is er gelegenheid tot groeten in het funerarium Verstappen op de Diestseweg in Geel.

Bron GVA - 04/07/18 - dit artikel werd gereproduceerd met toestemming van de uitgever, alle rechten voorbehouden – Nnieuws License2Publish